Bel met een medewerker +31 (0)497-700220

Of stuur ons een email: info@3dprintersolutions.nl

Uw partner voor additive manufacturing

Deze website is onder constructie - Daarentegen kunt u gewoon bestellen

3DGence F421

3DGence F421 3D-printer

Dual extruder 3D-printer ontworpen voor industriële toepassingen waar nauwkeurigheid, snelheid, comfort en veiligheid van het gehele 3D-printproces cruciaal zijn.
Neem contact op met ons 3D Printer Solutions-team voor een offerte voor de 3D-printer en hoe u de technologie in uw bedrijf kunt implementeren en onmiddellijk resultaten kunt opleveren. Onze kennis van het integreren van 3D-printen in verschillende industrieën en toepassingen is ongeëvenaard. Wij horen graag over uw project en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. 

Bel +31(0)497-7002201 of stuur een e-mail naar info@3dprintersolutions.nl

Hoge snelheid

3DGence INDUSTRY F421 verlegt de grenzen van de printsnelheid van industriële 3D-printers. De afdruksnelheid is het belangrijkste aspect van het proces. Printsnelheden tot 400 mm/sec en 1 meter per seconde verplaatsingsbeweging maken de INDUSTRY F421 tot een geweldig hulpmiddel. Het is een geweldige machine voor rapid prototyping, maar ook een volwaardig additief productiesysteem voor uw bedrijf.

Groot bouwvolume

Een groot kamervolume geeft u de mogelijkheid om grote of veel modellen in één run te printen. Met de afmetingen van 380 x 380 x 420 mm kun je nog grotere modellen 3D printen zonder ze later te splitsen of aan elkaar te voegen. 3DGence INDUSTRY F421 heeft de beste verhouding tussen volume en prijs in zijn klasse.

Veiligheid

Gegarandeerde gebruikersveiligheid en continuïteit van het werk. Met een focus op hoogwaardige materialen, is het belangrijk om adequate emissiebeheersing te bieden. F421-filtersysteem biedt ongekende filterefficiëntie onder FFF AM-platforms, in staat om te filteren: macrostof, nanostof (VOC, UFP), oplosmiddeldamp, schadelijke gassen, vreemde deeltjes. 3DGence INDUSTRY F421 kan worden uitgerust met hardware waarmee veilig kan worden geprint vanaf versterkte materialen. Verbeter de productie van uw zwaarst belaste constructiedelen.

Industriële 3D-printer klaar voor composiet

Print hoogwaardige materialen die extra zijn versterkt om uw eindgebruiksonderdelen nog duurzamer te maken. 3DGence INDUSTRY F421 kan worden uitgerust met hardware waarmee veilig kan worden geprint vanaf versterkte materialen. Verbeter de productie van uw zwaarst belaste constructiedelen.
cechy_F421_kompozyty-1
cechy_F421_komora-drukujaca_2

Verwarmde printkamer tot 180°C

De verwarmde kamer bereikt snel een hoge temperatuur en houdt deze op een stabiel niveau. Print hierdoor met hoogwaardige materialen in de perfecte printkwaliteit, uitzonderlijke mechanische sterkte en grote maatnauwkeurigheid. Hoogwaardige filamenten vereisen een stabiel printproces en hoge extrusie- en kamertemperatuur.
PRINTTECHNOLOGIEFFF
BOUWVOLUME OP 380 X 380 X 420 mm (60 648 cm3)
MINIMALE LAAGHOOGTE50 µm
AANTAL PRINTKOPPEN2, printkoppen met zuiveringssysteem
FILAMENTDIAMETER1,75 mm
PRINTKOP TEMPERATUUR500 °C
TEMPERATUUR BOUWPLAAT180 °C
PRINTKAMER TEMPERATUUR180 °C (actieve verwarming)
MATERIAAL TEMPERATUUR50 °C

Verwarmde materiaalkamer met automatisch spoelwisselsysteem

Houd uw materialen altijd droog en klaar om te printen. Materialen worden in een stabiele omgeving bewaard dankzij de verwarmde materialenkamer. Er zijn 4 materiaalvakken in de filamentkamer: twee speciaal voor modelmaterialen en twee voor de ondersteuning. Wanneer het materiaal opraakt, wordt het in de extruder automatisch vervangen door het materiaal uit de tweede baai.

Filament

asa

ASA-X

Thermoplast dat mechanische sterkte, UV-bestendigheid en waterbestendigheid combineert.
pc

PC

Een van de meest duurzame, hardste en hittebestendige polymeren van technische kwaliteit.
ultem

ULTEM™

Hoogwaardig polymeer dat veel wordt gebruikt in de meest veeleisende marktsegmenten. Hitte bestendigd en erg sterk.
peek

PEEK

Hoogwaardig polymeer uit de PAEK-familie die een unieke combinatie van eigenschappen biedt. Bestemd tegen extreem hoge temperaturen.
PEKK

PEKK

Hoogwaardig polymeer van een PAEK-familie met een breed toepassingsgebied.
hips_6739715e-609d-4081-896c-f7c2e07acdc6

HIPS

Ondersteuning materiaal gebaseerd op polystyreen, polymeer biedt perfecte ondersteuning maar hecht niet aan oorspronkelijke object dus makkelijk te verwijderen.

3 JAAR GARANTIE

Continue snelle productie in huis

Best-in-class garantie in de branche. 3 jaar gratis beperkte garantie. Garantie is over de hele wereld beschikbaar. Wij staan ​​achter onze technologie, zodat u zich kunt concentreren op het printen.
warranty-1
3dgence-logo-vector

Benieuwd geworden? Neem contact op!