Bel met een medewerker +31 (0)497-700220

Of stuur ons een email: info@3dprintersolutions.nl

Uw partner voor additive manufacturing

Deze website is onder constructie - Daarentegen kunt u gewoon bestellen

Ultimaker

Het Nederlandse Ultimaker levert betrouwbare 3D-printers die gewoon voor u werken. 
Als u het uitbesteden of inefficiënte productie beu bent, dan kunnen onze eenvoudig te gebruiken FFF desktop 3D-printers u tijd en geld besparen. Ontdek de UltiMaker 3D printers die uw workflow stroomlijnen en de kwaliteitsresultaten leveren die u nodig heeft.

Ultimaker S-line 3D printers

Ultimaker Cura 5.6

Meer afdrukken. Minder wachten.

Verdubbel uw 3D-printsnelheid met de S-serie De 3D-printers uit de UltiMaker S-serie hebben een boost gehad. Ze printen nu tot twee keer zo snel. Dit betekent dat u afdruksuccespercentages van meer dan 95% kunt behalen bij nog hogere snelheden. Aangedreven door UltiMaker Cura – 's werelds populairste 3D-printslicer – en onze print cores en materialen, kunt u zowel uw printsnelheid verhogen zonder uw printsucces in gevaar te brengen.
Ultimaker-cura

Ultimaker materialen assortiment

SettingUpforSuccess-LP-EN

Installatie tot succes: 3D-print gids voor productie

Met deze handleiding 'Setup to success' vinden fabrikanten en ingenieurs een kortere weg om de voordelen van 3D-printen te benutten. De gids is branchespecifiek en helpt u de 3D-printworkflow te begrijpen, biedt hoogwaardige toepassingsideeën en een gedetailleerde casestudy waar u inspiratie uit kunt putten.

Leer hoe u 3D-printen kunt integreren in uw productieworkflow. Download het draaiboek om:

  • Begrijp de huidige stand van zaken op het gebied van additive manufacturing in drie branches: productie, verpakking en automatisering en transport.
  • Ontvang praktische voorbeelden van experts uit de branche om ontwerp, prototyping en productontwikkeling te versnellen. 
  • Leer manieren waarop 3D-printen wordt gebruikt in productieworkflows om innovatie te stimuleren en de efficiëntie van de supply chain te verbeteren. 
  • Vul het formulier in en u ontvangt binnenkort uw draaiboek. Bestel hier uw draaiboek
UltiMaker-Wevolver-Playbook-LP-EN
Annealing-PET-CF-scaled_c25dc7dd-3a28-4a09-835e-b9e07cbb778a

Hoe u uw PET CF-onderdelen kunt gloeien voor betere prestaties

3D-printen biedt een wereld aan mogelijkheden voor het creëren van functionele onderdelen die betaalbaarder en aanpasbaarder zijn dan onderdelen gemaakt met traditionele productietechnieken. U moet er echter op letten dat u het materiaal dat u afdrukt, afstemt op uw specifieke prestatie-eisen. Het onlangs uitgebrachte UltiMaker PET CF is een koolstofvezelcomposietmateriaal met indrukwekkende sterkte-, stijfheid- en hittebestendigheidseigenschappen, waardoor het perfect is voor het maken van hoogwaardige onderdelen.

Advies nodig?
Neem contact met ons op! 

heineken

Heineken

Zorgen voor continuïteit van de productie met 3D-printen. Met ruim 150 brouwerijen over de hele wereld is Heineken een van de grootste bierproducenten ter wereld. Eén brouwerij in Sevilla, Spanje, produceert bekende merken zoals Cruzcampo, Desperados, Heineken en Amstel.
Volkswagen-2

Volkswagen

Door gebruik te maken van 3D-geprinte gereedschappen, mallen en armaturen reduceert Volkswagen Autoeuropa de cyclustijd, arbeid en de noodzaak tot nabewerking, terwijl de ergonomie van het gereedschap wordt verbeterd. Bovendien bereiken ze dit tegen een tiende van de gebruikelijke kosten...
Ford

Ford

Efficiënte productie opnieuw uitvinden met behulp van 3D-printen. Sinds de oprichting in 1914 heeft Ford de innovatie in de autoproductie gestimuleerd. Van de uitvinding van de bewegende lopende band 115 jaar geleden – ook wel bekend als het Fordisme – tot het hedendaagse gebruik van additive manufacturing...