Bel met een medewerker +31 (0)497-700220

Of stuur ons een email: info@3dprintersolutions.nl

Uw partner voor additive manufacturing

Deze website is onder constructie - Daarentegen kunt u gewoon bestellen

3D Printer Solutions als Meltio's officiële salespartner in de Benelux

3D Printer Solutions als Meltio's officiële salespartner in de Benelux

R Verhoeven |

3D Printer Solutions als Meltio's officiële salespartner in de Benelux

3D Printer Solutions als Meltio's officiële verkooppartner om de groei in de Benelux Metal Additive Manufacturing-markt te stimuleren

Bergeijk, Nederland en Linares, Spanje - 26 januari 2022. 3D Printer Solutions en Meltio; een disruptieve fabrikant van laser-metal deposition technologie heeft vandaag aangekondigd dat 3D Printer Solutions als officiële verkooppartner een sleutelrol gaat spelen in de distributie en ondersteuning van de Meltio metal 3D-print oplossingen in de Benelux-markt.

Meltio biedt een baanbrekende 3D-printoplossing voor de metaal die industriële toepassingen mogelijk maakt met een proces dat is opgebouwd rond lasdraad, de veiligste, schoonste en meest betaalbare metaalgrondstof op de markt.

3D Printer Solutions zal zich richten op het bouwen van een ondersteunend ecosysteem voor Meltio's technologie in de Benelux door samen te werken en zakelijke kansen te stimuleren naast technologiecentra, machinefabrikanten, robotintegrators, de academische wereld en de industrie.

Meltio kondigt met trots haar eerste officiële verkooppartner in de Benelux aan, 3D Printer Solutions.

3D Printer Solutions organiseert een webinar om de baanbrekende technologie van Meltio op de Benelux-markt te introduceren. Sluit je aan bij Ralf Verhoeven, CEO bij 3D Printer Solutions, en Brian Matthews, CTO bij Meltio, op 23 februari om 16:00 uur CET, wanneer ze de volgende generatie metalen 3D-print oplossingen presenteren! Link om in te schrijven: Klik hier voor de webinar

 

Over 3D Printer Solutions:
3D Printer Solutions, al meer dan 6 jaar specialist in de 3D-printmarkt, richt zich op het toegankelijk maken van 3D-printen voor iedereen. Door deskundige kennis aan te bieden in combinatie met verschillende diensten, kunnen klanten zich volledig focussen op waar ze goed in zijn. Met een ruim aanbod aan merken van semi-professioneel tot industrieel. Ons doel is om de verwachtingen van de klant te overtreffen en bij elke stap de langetermijnpartner te zijn.

Over Meltio:
Meltio tilt 3D-printen met metaal naar een hoger niveau door hoogwaardige, betaalbare en gebruiksvriendelijke 3D-print oplossingen voor metaal te ontwikkelen. De missie van het bedrijf is om klanten, partners en medewerkers blij te maken door pionierswerk te doen bij de ontwikkeling van betaalbare metalen 3D-print systemen die betrouwbaar, veilig en krachtig zijn en hun status als disruptors voortdurend versterken.